Mijn naam is Hélène en sinds tientallen jaren coach ik met veel enthousiasme en toewijding leidinggevenden, medewerkers en zaakvoerders in diverse bedrijven.

Enkele jaren geleden begon mijn interesse te groeien om naast zakelijk coachen ook op diepgaander niveau mensen te ondersteunen. Ik kreeg de smaak te pakken en volgde bijscholing voor life coach, stress & burn-out coach, HSP-coach (omgaan met hoogsensitiviteit) alsook cursussen in mindfulness, systemisch werk (opstellingen), relaxatietechnieken, traumahealing, enz. 

Het allereerste zaadje hiervoor werd geplant in 2011 toen ik in burn-out ging. Die periode, die ik destijds als erg zwaar en pijnlijk ervaarde, bleek achteraf een ingrijpend keerpunt te zijn geweest waar ik nu heel dankbaar voor ben. Het was het begin van een zoektocht naar alles wat me als rationele scepticus tot dan had doen fronsen of waar ik niet bij stilstond, zoals het verband tussen lichamelijke klachten-gedachten-emoties, hoe alles energie is (cfr. kwantumfysica), hoe we het afgeleerd zijn om naar ons buikgevoel te luisteren, en zoveel meer. Die zoektocht leidde naar een heel andere kijk op het/mijn leven en was de start van een nieuw bewustzijnspad dat ik gaandeweg heb leren integreren en combineren met mijn andere habitat: de bedrijfswereld.  

Ik ben het gelukkigst als ik zowel mijn nuchtere, analytische kant kan gebruiken als mijn intuïtieve, empathische natuur om het beste uit mensen naar boven te halen. In het leven hebben we immers beide nodig: yin en yang. En een vleugje humor :-)